Rövid bemutató videó a villanypásztor készülékek gyártási folyamatáról

| szerző: Agro Electro | Villanypásztor-infó kategóriában

Készítettünk egy rövid bemutató videót a villanypásztor készülékek gyártási folyamatáról mivel sokan nem hiszik, hogy mi gyártjuk a készülékeket és nem csak forgalmazzuk, ahogyan azt a legtöbb cég teszi.

Az évek során, szervizünkben javított több száz, más gyártók által készített készülékek hibái és pozitív tulajdonságai alapján terveztük ezeket a készülékeket úgy, hogy ár és teljesítmény arányában minden kliens számára elérhetővé váljon.

A gyártást megelőzően egy teljes évet dolgoztunk a tervezésen, hogy minél megbízhatóbb, tartósabb készüléket tudjunk a piacra dobni, amely megfelel a európai állattartási és vadállományi körülményeknek.

Sokan felteszik a kérdést, hogy miért olyan drága egy ilyen készülék? A készülék végső ára tartalmazza a homologálás, tervezés, karbantartás, és amortizációs költségeket, valamint az állam felé befizetett adókat is.

Az alábbi rövid videóban látható, hogy mennyire sok folyamat, alkatrész, szerszám és gép szükséges egy villanypásztor készülék előállításához.

Hozzászólások

Nincsenek hozzászólások.

    Az Ön hozzászólása