Rólunk

Az Agro Electrosistems KFT villanypásztor rendszereket gyárt és forgalmaz főként mezőgazdasággal és állattenyésztéssel foglalkozó gazdák számára.

Villanypásztorainkat leggyakrabban az állattenyésztésben az állatok kordában tartására szokták használni, ezen kívül növényi kultúrák megvédésére és vadkárok elhárítására. Rendszereink kiváló védelmet nyújtanak medvetámadások kivédésében is, akár a méhészetben akár a háztáji behatolásokat tekintve. Segítséget tudunk nyújtani a kis- és nagy gazdaságok számára egyaránt – annak aki a háztáji gyümölcsösét szeretné megóvni az őzektől, vagy annak a gazdának, aki több száz állatot tenyészt.

Cégünk kimondottan a villanypásztor rendszerekre van specializálódva, így helyszíni kiszállás nélkül is meg tudjuk határozni az Ön számára legmegfelelőbb rendszert, néhány kép vagy egy kis rajz alapján, esetenként telefonos konzultáció által is.

Legfőbb és legkelendőbb termékünk az általunk gyártott DL 4000-es villanypásztor készülék ami saját fejlesztés, 100%-ban hazai, romániai termék. Tudomásunk szerint jelenleg csak az Agro Electrosistems KFT gyárt hivatalosan, megfelelőségi bizonyítvánnyal is rendelkező villanypásztor készülékeket egész országban. Ha tőlünk vásárol akkor egy helyi vállalkozó fejlődését segíti elő és nem a kínai multikat gazdagítja.

Szerintünk a legfontosabb ismérv egy terméknél az állandó minőség és a megbízható működés, ezért – ugyan sokszor az eladási ár rovására is – mindent legalább kétszeresen túlméretezünk, hogy bírja a hosszú távú igénybevételt mostoha időjárási körülmények között is.

Cégünk története

Történelmünk ugyan nem nyúlik vissza több generációra, de eseményekben és fejlődésben gazdag múlttal rendelkezik. A kezdetekben csak hobbiként foglalkoztunk az elektronikával, a hivatalos munkánk, az ipari villanyszerelés és automatizálás mellett. Az első villanypásztor készülékek még a rokoni, baráti kérések kielégítésére készültek. A sokadik fejlesztés után, körülbelül a tizedik típusú készülék mutatkozott a legmegbízhatóbbnak, és ár/teljesítmény szempontból is legkiválóbbnak.

Cégünket 2016 elején alapítottuk, amikor már egy jól bevált, megbízható termékkel rendelkeztünk. Az első hónapok a megfelelőségi bizonyítvány megszerzésével teltek el. Az első pár száz termékünket magánszemélyek részére értékesítettük székhelyünkről, Sepsiszentgyörgyről, valamint on-line apróhirdetések által, Románia minden pontjára.

Időközben megismerkedtünk néhány helyi szaküzlet-vezetővel is, lehetőséget láttak termékeinkben és viszonteladóként árusítani is kezdték ezeket. Fél évvel a cégalapítás után mi is több cég viszonteladóivá váltunk, így villanypásztor készülékeink mellé már tartozékokat is tudtunk adni klienseink számára.

Természetesen a termékfejlesztés folyamatát sem hagytuk abba így piacra dobtunk egy napelemes rendszert is ami a villanypásztor készülékek energiaellátását biztosítja. A napelemes rendszereinkre jelentkező óriási kereslet hatására piacra dobtunk egy komplexebb napelemes világítás-rendszert, amivel a gazdák mindennapjait igencsak megkönnyítjük.

A 2018-as év elején a terjesztői hálózatunkat bővítettük, így most termékeink már megtalálhatóak Románia területén több mint 12 megyében, néhány on-line platformon pedig már Magyarországon is. A közeljövőben egy nagyobb villanypásztor készüléket tervezünk piacra dobni, kimondottan nagy méretű farmok számára, ezen kívül a napelemek zootechnikai célokra történő felhasználásában is újabb kutatásokat, fejlesztéseket végzünk. Folyamatosan bővítjük az így is több tízezres termékszámú raktárkészletünk, hogy minden vásárlót a megfelelő időben a megfelelő mennyiségű termékkel tudjunk kiszolgálni.