Rólunk

Cégünk fő tevékenysége villanypásztor készülékek gyártása és villanypásztor tartozékok forgalmazása: impulzusgenerátorok, napelemes rendszerek, zsinórok, kötelek és szalagok, szigetelők, valamint különféle ezekhez tartozó kiegészítők.

Mindezek mellett állattenyésztéshez és farmhoz szükséges fogyóeszközöket is forgalmazunk mint például: fejőgépek, automatikus etető- és itatórendszerek, farmkiegészítők, bálatakaró ponyvák, valamint sok más egyéb.

Cégünk története

Cégünk, melyet 2016-ban alapítottunk, Paizs Levente és Benedek Dávid, két barát, akik rajongtak az elektronika iránt. Az szakma iránti szenvedélyünk az első villanypásztor készülékünk megalkotásában nyilvánult meg, amelyet még iskolai éveink alatt, hobbi szinten kezdtünk el fejleszteni. A projekt sikere inspirált minket arra, hogy elindítsuk a vállalkozásunkat.

Az első években műhelyünk egy kis helyen volt a nagyszülői ház udvarán. A növekvő kereslet miatt szükségét éreztük egy nagyobb műhely és raktár létrehozásának, ezért úgy döntöttünk, hogy Árkos településén építünk egy nagyobb műhelyt.

2018-ban kezdtük el termékeink online értékesítését saját Agro Electro márkánk alatt Románia területén. Kialakítottunk egy nagykereskedelmi hálózatot termékeink számára, és különböző online platformokon is elérhetővé tettük az értékesítést.

2019-ben, mindössze öt fős csapattal fejlesztettük műhelyünket, raktárunkat és termékkészletünket, hogy kiszolgáljuk a megnövekedett piaci keresletet. Minden egyes fejlesztésünkkel erősítettük pozíciónkat az iparágban, és próbáltuk elnyerni ügyfeleink bizalmát.

2020-ban jelentős lépést tettünk a digitalizáció felé, új online áruházat indítva Magyarországon. Ez a stratégiai lépés új lehetőségeket nyitott számunkra, így még több gazdát tudtunk támogatni termékeinkkel, bárhol is legyenek.

A 2021-es év tele volt kihívásokkal és sikerekkel egyaránt. Csapatunkat 12 főre növeltük, és egy merész döntést is hoztunk a jövőnkre nézve. Béreltünk egy új területet, hogy egy nagyobb műhelyt építhessünk, ami elegendő teret biztosít a további növekedéshez.

Így 2022-ben átköltözhettünk az új, nagyobb székhelyünkre, és megnyertünk egy fontos pályázatot a villanypásztor készülékek szállítására. Ezzel újra megerősítettük piaci pozíciónkat és piacvezetővé váltunk a szakmában.

2023-ban folytattuk a növekedést és az innovációt. Új termékeket vezettünk be, és fejlesztettük az infrastruktúrát annak érdekében, hogy minőségi szolgáltatásokat és termékeket nyújthassunk, és lépést tarthassunk a növekvő kereslettel. Az ipari sátor felépítése csak az új fejlesztések egyikét jelentette.

Ma az Agro Electro több, mint egy egyszerű vállalat. Ügyeskezű, elkötelezett szakemberekből álló csapat vagyunk, akik képesek megbirkózni bármilyen kihívással, és modern, megbízható megoldásokat nyújtani az iparágban.

2024-ben kiterjesztjük tevékenységünket Olaszország és Bulgária területére is.