Általános Szolgáltatási Feltételek

A jelen Általános Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) tartalmazzák az Agro Electrosistems Kft, mint szolgáltató által üzemeltetett jelen webáruház használatára vonatkozó általános szerződési feltételeket. Kérjük, hogy csakis akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, ha minden pontjával egyetért és elfogadja.

A jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, magatartási kódexre nem utal.

A szolgáltató adatai

A szolgáltató neve: Agro Electrosistems SRL.

A szolgáltató székhelye: 527166 Arcus, jud. Covasna, România. Cart. Poiana Arcușului, nr. 177.

A szolgáltató elérhetősége: info@agroelectro.hu, +36 20 984 8038

Cégjegyzékszáma: J14/73/2016

Adószáma: RO35656610

A tárhelyszolgáltató adatai: H88 Web Hosting SRL. RO, jud. Bistrița Năsăud, Bistrița, Bd. Independenței nr. 99A, mxhost.ro.

Alapvető rendelkezések

A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény („Ptk.”) és az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény vonatkozó rendelkezéseire. A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

A jelen ÁSZF módosítására az Agro Electrosistems Kft. jogosult.

A tartalom tulajdonosa

Ez a webhely, minden tartalmával együtt, kivétel nélkül, a teljes szöveget és az összes képet beleértve, az Agro Electrosistems SRL. tulajdona, ő rendelkezik a szerzői joggal, vagy egy harmadik féltől beszerzett licenccel. Minden tartalom, amiben egy márka, logó vagy szolgáltatási márka jelenik meg, az Agro Electrosistems SRL., védjeggyel ellátott, vagy védjegy nélküli márkája.

A webáruház a nap 24 órájában elérhető.

Adatkezelési szabályok

A rendeléshez szükséges adatokat kizárólag a szállításhoz használjuk fel. A megrendelő külön kérésére, az adatfelhasználás után, az adatokat az adatbázisból töröljük. További adatkezeléssel kapcsolatos részletek az Adatvédelmi nyilatkozat oldalon találhatók meg.

A megvásárolható termékek, szolgáltatások köre

A termékek a jelen webáruházon keresztül, e-mailben, illetve telefonon keresztül rendelhetők meg.

A termékek ára tartalmazza az ÁFÁt. Külön szállítási díjat számolunk a kiszállításra.

A webáruházban részletesen feltüntetjük a termékek nevét, leírását, a termékekről valós fotót jelenítünk meg.

Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, a jelen weboldalon és a közösségi médián keresztül tájékoztatjuk a Megrendelőket az akció időtartamáról.

A rendelés menete

Helyezze a virtuális kosárba a megrendelendő termékeket. A kosár tartalma minden pillanatban elérhető a jobb-felső sarokban. A rendelés végösszege a kosár tartalmának változását követően azonnal aktualizálódik, a végösszeg minden pillanatban tartalmazza a kiszállítás költségét is.

A rendelés feladásához klikkeljen a "Megrendelőlap" gombra és töltse ki a felugró űrlapot. A következő adatokat kell megadnia: név, e-mail-cím, telefonszám, kiszállítás címe, fizetés módja és céges rendelés esetén a cégadatok. A rendelést feladhatja előzetes regisztráció nélkül is. Előnyös viszont, ha előbb regisztrál az oldalunkon, arra az esetre, ha több alkalommal kíván rendelést feladni.

Kétfajta fizetési mód közül választhat a Megrendelő: fizetés utánvétellel, vagy bankkártyás fizetés a Barion rendszeren keresztül. Ha a Megrendelő a bankkártyás fizetést választotta, a fizetést a rendelés feladása után bonyolíthatja le. Ha a rendelés feldolgozását követően változik a végösszeg, a különbözetet visszautaljuk, vagy pedig a fellépő tartozást a továbbiakban is kártyás fizetéssel intézheti a Megrendelő.

A bankkártya adatok nem jutnak el hozzánk. A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt. a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló intézmény, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

A rendelés sikeres feladását e-mailben és SMS-ben nyugtázzuk.

A webáruházban rendelt termékeket a Agro Electrosistems Kft. csak Magyarország közigazgatási határán belül szállítja ki. Ettől eltérni közös megegyezéssel lehetséges. A rendelt termékek kiszállítása 2-3 munkanapot vesz igénybe.

A megrendelés feldolgozása és teljesítés

A megrendelések két munkanapon belül feldolgozásra kerülnek.

A megrendelésről Az Agro Electrosistems Kft. számlát állít ki, melyet a küldött termékekkel együtt juttat el a Megrendelőnek.

Elállás joga

A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályozása értelmében a Megrendelő a megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől, visszaküldheti a megrendelt terméket.

Az elállási jog gyakorlásának menete: A vásárló akkor élhet az elállási jogával, amennyiben a termék eredeti, sértetlen csomagolásban, és újszerű állapotban kerül vissza a Agro Electrosistems Kft.-hez. Ez esetben a webáruház a csomag visszakézbesítését követően 14 napon belül köteles maradéktalanul a pontos összeget a Megrendelő számára visszafolyósítani (a postai költséget nem).

A vásárló élhet ugyan a 14 napos elállás jogával abban az esetben is, ha nem csak kipróbálta a terméket, hanem tartósan használta is, ám az ekkori amortizációból fakadó értékcsökkenést már neki kell állnia.

A részletes termék visszaküldési szabályzat ezen a linken található meg.

Amennyiben bármely terméket a futár késve szállítja, a késedelmes szállításból származóan a vásárló kártérítési igényeket nem támaszthat.

Jótállás, szavatosság

Az Agro Electrosistems Kft. bizonyos termékekre garanciát vállal, errő a termék adatlapján tájékoztatjuk a vásárlókat. A részletes szavatossági szabályzatot Termékgarancia oldalon tekintheti meg.

Panaszkezelés

A panaszügyintézés helye és módja az info@agroelectro.hu e-mail címen, vagy pedig a kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül történik. A vásárló problémáját, jótállási vagy szavatossági igényét, az Agro Electrosistems Kft. belső rendszereiben rögzítjük.

Vegyes rendelkezések

Az Agro Electrosistems Kft. és a Megrendelő vitás ügyeiket békés úton, vagy pedig on-line próbálják rendezni. A 30 naptári napon belül nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve a résztvevő felek kikötik a Bíróság/Törvényszék illetékességét.