Vásárlási feltételek

A www.agroelectro.hu oldalon feladott rendelés automatikusan feltételezi, hogy a rendelés kedvezményezettje (vagy a fogyasztó) elfogadja az itt meghatározott feltételeket. Egy fiók létrehozása automatikusan azt jelenti, hogy az ügyfél beleegyezik a www.agroelectro.hu webhely használati feltételeibe, amelynek a felek között szerződéses értéke van.

Az online elküldött rendelések visszaigazolása e-mailben vagy telefonhívással történik. A fogyasztó köteles érvényes e-mail címet és telefonszámot megadni nekünk a megrendelés visszaigazolása érdekében. Ha erre nincs lehetősége akkor telefonon tehet fel rendelést.

A termékek ára

Az Agro Electro fenntartja a jogot a termékek árainak megváltoztatására a gyártók beszerzési árainak megfelelően. Ha az egyes termékeknél feltüntetett árakat nem frissítettük, és a fogyasztó megrendelést tesz egy ilyen termékről, akkor mindig értesítést kap a rendelés feldolgozása előtt a frissített árral kapcsolatban. Nem küldjük a rendelést, ha a megjelenített árak nem egyeznek meg a jelenlegi árakkal.

Vásárlástól történő elállás

A megrendelőnek jogában áll, a megrendelést követően, de még a kiszállítás előtt a vásárlástól elállni. E-mailben küldje el ezt a kérését, vagy hívjon minket telefonon.

A termékek visszaküldése

A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó 14 napon belül visszaküldheti a rendelt termékeket. Csak a sértetlen termékeket áll módunkban visszavenni. A visszaküldés szállítási költségeit a jogszabályoknak megfelelően a fogyasztó viseli. Az ügyfél a visszatérített termékek után a pénz visszatérítésétől számított 5 napon belül, banki átutalással kapja meg a pénzt. További jótállási és visszatérítési információkat ezen az oldalon talál.

A küldemény át nem vétele

Abban az esetben, ha a fogyasztó saját hibájából nem veszi át a megrendelt csomagot, fenntartjuk a jogot, hogy egy következő rendeléskor csak a vételár előzetes kifizetése után postázzuk a megrendelt termékeket.

Nem vállalunk felelősséget azokban az esetekben, amikor a csomagot nem kézbesítik hibás cím miatt, vagy a címzett nem veszi át. Az ügyfél köteles helyes címet megadni a rendelés feladásakor.

Az adatok bizalmas kezelése

Az ügyfél személyes adatait kizárólag a megrendelés feldolgozására és szállítására használjuk. Az Agro Electro garantálja az ügyfél személyes adatainak bizalmas kezelését.

Vitarendezés

Az Agro Electro az esetleges nézeteltéréseket igyekszik békés úton rendezni. Ha a felek nem jutnak megállapodásra, akkor az Agro Electro mediáció útján, vagy konszenzus hiányában bíróságon, a hatályos törvények szerint jár el. Online vitarendezés itt.