Általános felhasználói feltételek

Bevezetés

A "webhelyet" használva, szükséges, hogy egyetértsen a következő "általános felhasználói feltételekkel". Azáltal, hogy használja ezt a webhelyet, szükséges, hogy elfogadja ezeket a feltételeket korlátozások és minősítések nélkül, és tudomásul kell vegye, hogy minden más megegyezés Ön és az Agro Electrosistems SRL. között helyettesíthető a felhasználói feltételek előírásaival. Amennyiben nem ért egyet, vagy nem fogadja el, korlátozások és minősítések nélkül ezeket a feltételeket, megkérjük, hagyja el a webhelyet.

A tartalom tulajdonosa

Ez a webhely, minden tartalmával együtt, kivétel nélkül, a teljes szöveget és az összes képet beleértve, az Agro Electrosistems SRL. tulajdona, ő rendelkezik a szerzői joggal, vagy egy harmadik féltől beszerzett licenccel. Minden tartalom, amiben egy márka, logó vagy szolgáltatási márka jelenik meg, az Agro Electrosistems SRL., védjeggyel ellátott, vagy védjegy nélküli márkája.

A webhely használata

Nem áll jogában, hogy szétossza (szórja), megváltoztassa, lemásolja, elküldje, közzétegye, felhasználja, újragyártsa, publikálja, felhatalmazzon mást, használati engedélyt adjon ki, e tartalmat felhasználó dolgozatot készítsen, eladja vagy bármilyen más publikus formában használja a webhely tartalmát, az Agro Electrosistems SRL. írásbeli beleegyezése nélkül.

Tilos erre a webhelyre beküldeni, vagy ezen a webhelyen megjeleníteni olyan jellegű tartalmat, ami fenyegető, hamis, csaló, jogtalan, civakodó, szabados, rágalmazó, vulgáris, obszcén, felháborító, lázító, felbujtó, pornográf, meggyalázó, vagy bármilyen más tartalmat ami olyan viselkedést eredményezhet ami bűncselekmény tárgyát képezheti, vagy bármilyen más módon törvénysértést képez. Az Agro Electrosistems SRL. együtt fog működni bármelyik illetékes hatósággal a törvény alkalmazásában és alkalmazkodik bármilyen bírói végzéshez amiben kérik, vagy elrendelik a Agro Electrosistems SRL.-nek, hogy nyilvánosságra hozza bármely személy identitását amely ilyen fajta információt vagy tartalmat megjelenít vagy átad ezen a webhelyen keresztül.

Személyi adatok védelme

Bármilyen személyes jellegű információt, adatot, mint például név, cím, telefonszám, vagy e-mail cím, amit Ön ezen webhelyen keresztül, elektronikus postán vagy bármilyen más módon közvetít felénk, szigorúan bizalmasan és a törvény szerint kezeljük. Adatait semmilyen körülmények nem szolgáltatjuk ki sem harmadik félnek sem más személynek.

Korlátozott felelősségvállalás

A webhely tartalmát bármikor megváltoztathatjuk, előzetes figyelmeztetés nélkül. Az Agro Electrosistems SRL. nem vonható felelősségre és vállal semmiféle garanciát a tartalom helyességéért.

Felelősség alóli mentesség

Ezen webhely használata teljes mértékben az Ön felelőssége. Az Agro Electrosistems SRL. és partnervállalatai, valamint tisztviselői, igazgatói, ügynökei vagy bármely más fél amely érintett az oldal elképzelésében, gyártásban és működtetésében, nem felelősek közvetett vagy közvetlen módon okozott bármiféle károkért ami ezen webhely tartalmának használatából adódik, vagy akár ezen webhely használatával kapcsolatos. Az Agro Electrosistems SRL. nem vállal semmiféle felelősséget és nem is vonható felelősségre semmilyen okozott kárért, adatvesztésért vagy vírusért ami megfertőzheti az Ön számítógépét ezen webhely használata által.

A felhasználói feltételek módosítása

Az Agro Electrosistems SRL. bármikor átértékelheti ezen felhasználói feltételeket, módosíthatja anélkül, hogy ezt előzetesen bármilyen módon jelezné.

Az alkalmazandó jog és joghatóság

Ezekre a felhasználói feltételekre és a webhely használatára a romániai törvénykezés érvényes. A román illetékes hatóságoknak kizárólagos igazságszolgáltatási joguk van bármilyen felmerülő vitában ami a webhelyen levő tartalom használatából, felhasználásából vagy erre való vonatkoztatásból származik.