Viszonteladókat keresünk

Viszonteladókat keresünk

Ha Ön egy agrotechnikai bolt tulajdonosa, és bővíteni kívánja a termékpalettáját villanypásztor készülékekkel és tartozékokkal, akkor a rendelkezésére állunk.

Klikk ide a kapcsolatfelvételhez.

Klienseink visszajelzése alapján többen is azért vásárolnak on-line, mert a környéken nem található olyan bolt, amelyik villanypásztort forgalmaz. Ezt a szegmenst lefedheti a velünk való kollaboráció által.

Mi történik a piacon?

A vásárlás egyik legfontosabb mozzanata a portéka megtekintése, kézbevétele. Mivel az on-line közeg ezt nem engedi meg, értelemszerűen sokan elállnak a vásárlástól, különféle fenntartások, kételyek miatt. Tekintve a villanypásztort vásárló közeget, amely megfontolt és alapos, nyilvánvaló, hogy egy fizikai üzletben nagyobb bizalommal vásárol készüléket (impulzusgenerátort), szigetelőket, zsinórokat, stb. ha előzetesen a kezében tarthatja azokat.

Az ajánlatunk

Az alábbi katalógus tartalmaz minden olyan terméket, amit viszonteladóinknak is szánunk:

A katalógus tartalmaz minden olyan kelléket, amely egy professzionális villanypásztorrendszer összeállításához szükséges.

További ajánlataink

  • Olyan termékeket forgalmazunk, amelyek kiválóan értékesíthetők.

  • Árukészletünk folyamatos, ritkán van hiány a forgalmazott termékeinkből.

  • Technikai téren klienseinkkel folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.

  • Együttműködésünk feltételei jogi szempontból is helytállnak.

  • A garanciális problémákat mindig megoldjuk – célunk a végső vásárló maximális elégedettsége.

  • Minimum 30%-os árrést biztosítunk viszonteladóinknak.

  • Az eladási árak szabadok – habár javasoljuk a piaci árat, viszonteladóink a saját belátásuk szerint dönthetnek a forgalmazott termékek végső árfekvéséről.

  • Ha viszonteladónk saját webáruházat működtet, a rendelkezésére bocsájtjuk a forgalmazott termékek fotóit, termékleírásait.

  • Reklámanyagokat és dokumentációt biztosítunk (építési útmutató, reklámplakát, stb.).

Mit kell tennie?

Ha érdekelt a velünk való kollaborációban, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy viszonteladói árlistánkat megoszthassuk Önnel és az adásvételi szerződésünket megkössük.

Ha minket választ, egy magyar nyelvű vállalkozást támogat!

Klikk ide a kapcsolatfelvételhez.