Termék visszaküldése

Az SC Agro Electrosistems SRL visszaküldési politikája a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint érvényes, ha a webhelyről termékeket vásárolt online rendeléssel, telefonon vagy e-mailen keresztül.

Visszaküldési feltételek

A következő esetekben kérheti a www.agroelectro.hu weboldalon vásárolt termékek visszaküldését:

  • A termék nem felel meg a weboldalon közzétett leírásnak. Ha úgy találja, hogy a termék nem felel meg a www.agroelectro.hu weboldalon közzétett adatoknak, akkor joga van visszatérítést kérni a befizetett összeg pótlása vagy visszatérítése érdekében. Ha jóváhagyódik a termék helyettesítése egy másik, nagyobb értékű termékkel, akkor a különbséget ön fizeti; ha pedig a lecserélendő termék alacsonyabb értékű, akkor a kifizetett összeg részleges visszatérítése (a cseretermék értékéig) történik.

  • Nem a megfelelő terméket kapta kézhez. Ha nem a megrendelt termékeket kézbesítették önnek, akkor erről haladéktalanul értesítenie kell cégünket. Kérheti a helytelenül szállított termékek visszaváltását, ugyanakkor ha a kívánt termék már nincs raktáron, akkor a kifizetett összeg teljes visszatérítését választhatja.

  • Meggondolja magát és feladja a vásárlást.

A vásárlástól való elállás vagy termékcsere kérésére töltse ki a megrendelés visszavonási űrlapját, és írjon nekünk e-mailt az office@agroelectro.ro e-mail címre. Legfeljebb 2 munkanapon belül írásbeli választ kap az SC Agro Electrosistems SRL vezetőségétől.

Termékcsere esetén az SC Agro Electrosistems SRL csak akkor küldi el önnek a kért terméket, ha az előzőleg megvásároltat már visszaküldte és ha ez megfelel a törvény által megállapított visszaküldési feltételeknek.

A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint a vásárolt és visszaküldött termék értékének visszatérítése vagy cseréje legfeljebb 14 nap alatt történik. Pénz-visszatérítés vagy termékcsere csak akkor lehetséges, ha a visszaküldött termék megfelel a következő feltételek mindegyikének:

  • az eredeti csomagolásban van,

  • rendelkezik minden tartozékkal, amellyel eredetileg szállították,

  • csatolta a vásárláshoz mellékelt összes dokumentumot (adóügyi dokumentumok, garancialevél, használati útmutató).

Az SC Agro Electrosistems SRL-nek joga van arra, hogy a visszaküldött termék átvételekor, ha a termék nem rendelkezik azonos jellemzőkkel, mint a vevőnek történő szállításkor (esztétikai, funkcionális vagy kiegészítők és fogyóeszközök vonatkozásában), bizonyítsa a termék(ek) értékének csökkenését a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint.

Termék elállási vagy csere űrlap

Az űrlap az alábbiakban letölthető PDF formátumban. Nyomtassa ki, töltse ki, és elektronikusan (szkennelt vagy fényképezett formában) küldje el a cég címére (elérhetőségek itt).