Termék visszaküldési szabályzat

Az Agro Electro visszaküldési politikája a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint érvényes, ha a webhelyről termékeket vásárolt online rendeléssel, telefonon vagy e-mailen keresztül.

Visszaküldési feltételek

A következő esetekben kérheti a www.agroelectro.hu weboldalon vásárolt termékek visszaküldését:

  • A termék nem felel meg a weboldalon közzétett leírásnak. Ha úgy találja, hogy a termék nem felel meg a www.agroelectro.hu weboldalon közzétett adatoknak, akkor joga van visszatérítést kérni a befizetett összeg pótlása vagy visszatérítése érdekében. Ha jóváhagyódik a termék helyettesítése egy másik, nagyobb értékű termékkel, akkor a különbséget ön fizeti; ha pedig a lecserélendő termék alacsonyabb értékű, akkor a kifizetett összeg részleges visszatérítése (a cseretermék értékéig) történik.

  • Nem a megfelelő terméket kapta kézhez. Ha nem a megrendelt termékeket kézbesítették önnek, akkor erről haladéktalanul értesítenie kell cégünket. Kérheti a helytelenül szállított termékek visszaváltását, ugyanakkor ha a kívánt termék már nincs raktáron, akkor a kifizetett összeg teljes visszatérítését választhatja.

  • Meggondolja magát és feladja a vásárlást.

Kit terhel a visszaküldés költsége?

A visszaküldés költsége a Agro Electro-t terheli, abban az esetben, ha a termék nem felel meg a weboldalon közzétett leírásnak, nem a megfelelő terméket kapta kézhez, vagy pedig a termék a szállítás során sérült.

Ha Ön saját elhatározásból eláll a termék megvásárlásától a visszaküldési költség Önt terheli.

Feltételek

A vásárlástól való elállás vagy termékcsere kérésére kövesse az alábbi lépéseket:

  1. Töltse le a Termék elállási vagy csere űrlapot, nyomtassa ki, majd töltse ki a kért adatokkal.

  2. Küldje el nekünk a kérdéses termékekkel együtt.

FIGYELEM! Az űrlap és a termékek feltétlenül együtt kell beérkezzenek hozzánk! Ellenkező esetben nem tudjuk társítani a visszaküldött termékeket egy más úton beérkezett űrlappal!

Termékcsere esetén az Agro Electro csak akkor küldi el önnek a kért terméket, ha az előzőleg megvásároltat már visszaküldte és ha ez megfelel a törvény által megállapított visszaküldési feltételeknek.

A 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint a vásárolt és visszaküldött termék értékének visszatérítése vagy cseréje legfeljebb 14 nap alatt történik. Pénz-visszatérítés vagy termékcsere csak akkor lehetséges, ha a visszaküldött termék megfelel a következő feltételek mindegyikének:

  • az eredeti csomagolásban van,

  • rendelkezik minden tartozékkal, amellyel eredetileg szállították,

  • csatolta a vásárláshoz mellékelt összes dokumentumot (adóügyi dokumentumok, garancialevél, használati útmutató).

Az Agro Electro-nak joga van arra, hogy a visszaküldött termék átvételekor, ha a termék nem rendelkezik azonos jellemzőkkel, mint a vevőnek történő szállításkor (esztétikai, funkcionális vagy kiegészítők és fogyóeszközök vonatkozásában), bizonyítsa a termék(ek) értékének csökkenését a 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet szerint.

Termék elállási vagy csere űrlap

Az űrlap az alábbiakban letölthető PDF formátumban. Nyomtassa ki, töltse ki, és helyezze a visszaküldendő termékek mellé.

Elérhetőségek, cím itt található.