Ajándék 50 db. szigetelő minden 15000 Ft után

Villanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarral

Villanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarralVillanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarralVillanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarral
  • Villanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarral
  • Villanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarral
  • Villanypásztor földelés, L-profil, M6-os csavarral
Villanypásztor földelésére alkalmas galvanizált L-profil, M6-os csavarral.

Kifogyott a készlet

2 500.Ft
tartalmazza az ÁFÁt
Ez a termék jelenleg nem kapható.

Termékkód: 0088-1

Súly: 1,15 kg
Részletek

A villanypásztor-rendszerek elengedhetetlen eleme a földelés, amelyen keresztül érintés esetén zárulhat az áramkör. A villanypásztor tulajdonképpeni működésének meghatározó alkotóeleme, ezért kiemelten fontos a minősége.

A gyakorlatban a magasfeszültségű impulzusok energiája a kerítést érintő élőlényeken keresztül a földelés által kelt áramütést, tehát a földelés minősége legalább annyira fontos, mint maga az impulzusgenerátor minősége.

Egy hatékony és hosszútávú földelés működtetéséhez a fémrudat legalább egy méterre kell a földbe verni. Két-három kilométernél hosszabb kerítések esetében több, métereként elhelyezett földelés létrehozása ajánlott.

Javaslatok

  • Hozza létre a földelést minél közelebb a villanypásztor készülékhez.

  • Törekedjen árnyékos, nedves helyen létrehozni a földelést; a villanypásztor készülék legoptimálisabb pozíciója lényegében a földelés optimális helye és a kerítés egyik végpontja közt, nedves helyen található.