Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C

Digitális tejhőmérő, −50...+200 °CDigitális tejhőmérő, −50...+200 °CDigitális tejhőmérő, −50...+200 °CDigitális tejhőmérő, −50...+200 °CDigitális tejhőmérő, −50...+200 °CDigitális tejhőmérő, −50...+200 °C
  • Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C
  • Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C
  • Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C
  • Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C
  • Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C
  • Digitális tejhőmérő, −50...+200 °C
Digitális hőmérő tej vagy más folyadékok és ételkészítmények hőmérsékletének megállapítására. Mérési tartomány: -50...+200 °C. Minimális/maximális hőmérséklet-memória funkcióval rendelkezik.


Adjon egy értékelést

KerblMárka: Kerbl

Kapható

7560.Ft
27% ÁFÁt tartalmaz

Termékkód: 0919

Súly: 48 g


Részletek

Minden háztartásban nélkülözhetetlen ez az egyszerűen kezelhető és pontos digitális hőmérő, amely alkalmas folyadékok vagy ételkészítmények hőmérsékletének gyors és pontos mérésére a -50...+200 °C tartományban, ±0,1 fokos pontossággal.

A hőmérő tokja furattal van ellátva, így felszerelhető a falra.

A hőmérséklet-érzékelő a hőmérő hegyén található.

A hőmérő LCD kijelzővel és három gombbal van ellátva – kettő az első oldalon (ON/OFF), (MAX/MIN) és egy a hátoldalon (°C/°F).

FIGYELEM: A hőmérő műanyag része nem bírja a magas hőmérsékletet, ezért ne merítse forró vízbe, és ne hagyja a sütőben!

Javaslatok a hőmérséklet méréséhez

A hőmérő indításához és a hőmérséklet méréséhez nyomja meg az (ON/OFF) gombot, majd merítse a hőmérő hegyét 5-6 cm mélyen a folyadékba, legalább 10 másodpercre.

A hőmérséklet értéke
A hőmérséklet értéke

A helyes mérés érdekében CSAK akkor olvassa le a kijelzett értéket, amikor a hőmérő a mérési környezetben van – ha kiveszi a hőmérőt, az érzékelő hőmérséklete meredeken csökken, és mire a leolvasás megtörténik, a mért érték már jelentősen megváltozhat!

A mérést követően, mielőtt visszahelyezné a hőmérőt a védőtokba, tisztítsa meg a hegyét nedves papírral vagy textíliával. Ellenkező esetben elősegíti a penész vagy baktériumok kialakulását a hőmérő hegyén, és a következő használat során a mért anyag súlyos szennyeződését okozhatja!

Ha nagyon forró folyadékokat vagy élelmiszereket szeretne mérni, kerülje a hőmérő testének hosszabb ideig tartó érintkezését a forró közeggel. Például:

  • Ha forró vizet mér, tartsa távol a hőmérőt a gőztől és a nyílt lángtól.

  • Ha sütőben készített étel hőmérsékletét méri, a mérés idejére vegye ki az ételt a sütőből.

FIGYELEM: A mérés befejezése után kapcsolja ki a hőmérőt az (ON/OFF) gombbal! Habár a működő hőmérő nagyon keveset fogyaszt, gyorsan lemeríti az elemet.

Minimum/maximum funkció

A hőmérő automatikusan megjegyzi a minimális és maximális hőmérsékletet.

Maximális mért érték

A maximális mért érték leolvasásához nyomja meg egyszer a (MAX/MIN) gombot. A kijelzőn megjelenik a MAX és a megjelenített érték a legutóbbi visszaállítás után mért maximális hőmérséklet lesz.

Maximális hőmérséklet
Maximális hőmérséklet

A maximális érték visszaállításához, a (MAX/MIN) gombot legalább 3 másodpercig tartsa lenyomva. Amint visszaáll, az aktuális hőmérsékleti érték jelenik meg a kijelzőn.

Minimális mért érték

A minimális mért érték leolvasásához nyomja meg a (MAX/MIN) gombot, amíg a kijelzőn megjelenik a MIN. A megjelenített érték a legutóbbi visszaállítás után mért minimális hőmérséklet lesz.

Minimális hőmérséklet
Minimális hőmérséklet

A minimális érték visszaállításához, a (MAX/MIN) gombot legalább 3 másodpercig tartsa lenyomva. Amint visszaáll, az aktuális hőmérsékleti érték jelenik meg a kijelzőn.

A mérés alaphelyzetbe állítása

Amíg a hőmérő MAX vagy MIN állapotban van, nem látható a mért hőmérséklet. Ha ki szeretne lépni ebből az állapotból, nyomja meg a (MAX/MIN) gombot, amíg sem a MAX, sem a MIN nem jelenik meg a kijelzőn.

Az elem kicserélése

A hőmérő egy darab 1,5 V-os LR 44-es elemmel (Ø11,5 × 5,5 mm) működik. A hőmérő beépített elemmel van ellátva. Ha a kijelző halvány, vagy egyáltalán nem jelennek meg számok, cserélje ki az elemet.

File #0919-battery-change not found!

Ahhoz, hogy kicserélje az elemet, távolítsa el a hőmérő hátulján lévő négy csavart egy Philips 0-s csillagcsavarhúzóval. Ügyeljen a csavarokon és a hőmérő fedelén lévő tömítőgyűrűkre, mert ezek hatékonyan biztosítják az elektronika hosszú élettartamát.

A mértékegység megváltoztatása

A hőmérséklet skálája változtatható – a hátoldalon található (°C/°F) gomb ismételt nyomogatásával Celsius (C) és Fahrenheit (F) skálák között válthat.


Hasonló termékek

Tejhőmérő  −10...+110 °C
Tejhőmérő −10...+110 °C
3110 Ft

Termékértékelések

Ennek a terméknek még nincsenek értékelései...

Legyen ön az első, aki értékeli a terméket!


Kattintson egy csillagra az értékelés írásának elkezdéséhez.